Όλα για την ψαλμωδία μάντρα

Η ψαλμωδία είναι μια ρυθμική φωνή ήχων ή λέξεων, η οποία είναι συχνά σε 1 ή 2 τόνους. Είναι μια συνηθισμένη πρακτική στις πνευματικές παραδόσεις, και βρίσκεται στην περισσότερη ανθρώπινη κουλτούρα.

Αν και η ψαλτική πρακτική ποικίλλει, η ψαλμωδία συχνά συναντάται σε όλες τις δυτικές και ανατολικές θρησκείες, συμπεριλαμβανομένου του Ισλάμ, του Καθολικισμού, του Ινδουισμού και του Βουδισμού. Σε γενικές γραμμές, η ψαλμωδία γίνεται αποδεκτή ως ένας καλός τρόπος για την αύξηση της ενέργειας ή της ψυχικής δύναμης και την αλλαγή της συνείδησης.

Η ψαλμωδία χρησιμοποιείται από μερικούς ανθρώπους για την προετοιμασία τελετών καθώς και για άλλους τύπους σημαντικών περιστάσεων.


φωτεινο μαντρα

Όλες οι πληροφορίες

 Για να έχει τα απόλυτα οφέλη της ψαλμωδίας, το μυαλό ενός ατόμου πρέπει να επικεντρώνεται και να καθαρίζεται. Για να διατηρήσετε ένα μυαλό στο παρόν, η ψαλμωδία θα βοηθήσει κάποιον να αναπτύξει την προσοχή. Όταν ψάλλουν, συχνά χρησιμοποιούνται μάντρα. Μια μάντρα είναι μια λέξη ή φράση που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τη συγκέντρωση ειδικά στον διαλογισμό και πιστεύεται επίσης ότι έχει τη δύναμη να διευρύνει την συνειδητοποίηση κάποιου καθώς και να αυξήσει τη σχέση με το θεϊκό της πνευματικότητας.

Ως άτομο ψάλλει μάντρα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, η εστίαση του διαλογισμού συγχωνεύεται με τους ήχους των κραδασμών του ψαλμωδίου και συνδέεται με την ενέργεια. Με αυτό το άτομο θα μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε ψάλλει επίσης την ίδια μάντρα ή εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ψάλλει την ίδια μάντρα. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο αυτό μπορεί να συνδεθεί και να συγχωνευτεί με αυτά σε πνευματικό επίπεδο.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα από τα πιο εκπληκτικά οφέλη από την ψαλμωδία και το διαλογισμό είναι η συνειδητοποίηση της αλληλεξάρτησης μεταξύ ψυχικού, σωματικού, συναισθηματικού και πνευματικού επιπέδου που φέρνει. Καθώς η ευαισθητοποίηση μεγαλώνει, θα οδηγήσει σε μια βαθύτερη κατανόηση σχετικά με τις λεπτές περιοχές και τις όψεις της ύπαρξης.

τροφές για το συκώτι

Η δύναμη της ψαλμωδίας

Η ψαλμωδία έχει δημιουργήσει τεράστιες αναζωπύσεις, οι ιδιότητές της για την παροχή υγείας είναι γνωστές και αποδεκτές σε όλο τον κόσμο. Και στις θρησκείες, η ψαλμωδία είναι ευρέως γνωστή. Ήταν θρησκευτική και πολιτιστική επιλογή ανθρώπων. Και έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως τρόπος τη θεραπεία, τη λατρεία, μια μέθοδο εκκαθάρισης των ενεργειακών κέντρων των ανθρώπων, ως προσευχές στο πνευματικό Θείο, και την εξαπάτηση που φέρνει γύρω από την απαραίτητη θεραπεία. Βασική αρχή της είναι να επικαλείται μια λέξη ή ήχο συνοδευόμενη από την πρόθεση, να παρέχει το μέγιστο ευεργετικό αποτέλεσμα σε εκείνον που κάνει το ψαλμό.

Ξεκινώντας την ψαλμωδία σας, θα γνωρίσετε τα ενεργειακά μπλοκ μέσα στον εαυτό σας. Η χρήση μάντρα σε συνδυασμό με έναν τόνο, και επαναλαμβανόμενα δυνατά θα σας βοηθήσουν σταθερά να γίνετε πιο ευαισθητοποιημένοι. Και με μια συνεχιζόμενη πρακτική, η φωνή σας θα εμβαθύνει και θα αισθανθείτε τσούξιμο αισθήσεις σε όλο το σώμα σας. Αυτό επιτυγχάνεται όταν τα ενεργειακά κέντρα ή τα τσάκρα είναι σαφή και εκείνοι οι συντονισμένοι ήχοι θα δημιουργήσουν μια δονητική ειρήνη μέσα.

τροφές για το πάγκρεας

Τα βασικά της ψαλμωδίας

Μπορείτε να εκφωνήσετε τις λέξεις ή να κάνετε μια μελωδία και να τραγουδήσετε το άσμα σας. Μπορείτε επίσης να το πείτε στον εαυτό σας σιωπηλά.  Κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, ψάλλετε αυτή τη μάντρα για 108 φορές. Κάνετε αυτήν την ψαλμωδία για σαράντα διαδοχικές ημέρες. Και αν χάσετε μία ημέρα, ξεκινήστε από την αρχή.

Μετά από σαράντα ημέρες, μπορείτε να δείτε θετικά αποτελέσματα. Αν και δεν θα μπορείτε να δείτε πλούτη στο χέρι, αλλά θα δημιουργήσετε και θα προσελκύσετε αφθονία σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Γενικός χειρουργός για την κίρρωση ήπατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου