Η διαφορά ανάμεσα στη θετική και την αρνητική νοοτροπία

Η θετική σκέψη για τα μάντρα ήταν ένα κοινό θέμα των ανθρώπων σε βιβλία, αναφορές και ομιλίες. Η σκέψη αρνητική για τα μάντρα έχει επίσης τη δική της θέση στον τομέα της έρευνας. Θετική ή αρνητική σκέψη μπορεί πραγματικά να συνδυαστεί, και θα σας δώσει κάποιες ουσιαστικές και υγιείς απόψεις για τα μάντρα και πώς λειτουργούν.

σχεδιάγραμμα μάντρα


Ομοίως, λειτουργεί το ίδιο στη ζωή. Με θετική και αρνητική σκέψη, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε υγιείς σχέσεις και αυτοεκτίμηση. Μέσω θετικής και αρνητικής νοοτροπίας, θα είστε σε θέση να αναζητήσετε πιθανά προβλήματα και στη συνέχεια να μάθετε να εκτιμάτε όλα τα πράγματα που έχετε.

Η διαφορά

 Θετικές και αρνητικές σκέψεις: Οι άνθρωποι έχουν χιλιάδες σκέψεις κάθε μέρα, και αυτές οι σκέψεις και η φύση τους θα αποτελέσουν τις προοπτικές κάποιου ανθρώπου στη ζωή. Αυτή είναι η ίδια περίπτωση στα μάντρα, αν κάποιος έχει αρνητικές σκέψεις γι 'αυτούς. οι πιθανότητες είναι ότι το άτομο δεν θα επωφεληθεί από αυτά τα μάντρα. Αλλά είναι ένα άτομο έχει θετικές σκέψεις για αυτά τα μάντρα, περίεργο είναι αυτό το πρόσωπο θα ωφεληθεί πάρα πολύ. Όλα εξαρτώνται από τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις του ατόμου. Τόσο αρνητικά όσο και θετικά είναι απαραίτητα για το μυαλό, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιηθούν σωστά.

Γυναίκα με χαμόγελο


Εφαρμογή: Ως άτομο, θα πρέπει να μάθετε τον σωστό τρόπο χρήσης τόσο της αρνητικής όσο και της θετικής σκέψης. Στη μάντρα, πρέπει να ξέρετε τι είναι τα θετικά και αρνητικά μάντρα. αυτό θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε αυτά τα μάντρα στην καθημερινή σας ζωή. Τόσο οι θετικές όσο και οι αρνητικές σκέψεις μπορούν να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή σας, μέσα από καθημερινές επιβεβαιώσεις, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να συνειδητοποιήσει τις δεξιότητές σας καθώς και τα προσωπικά σας μειονεκτήματα.

Η δημιουργία θετικών σκέψεων παράγει ολιστικά οφέλη στο σώμα σας, ακριβώς όπως η υπέρβαση των περιοριστικών πεποιθήσεων φέρνει καλή υγεία. Παρά τις προκλήσεις στη ζωή, ενθαρρύνει και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν όλους τους επικεφαλής. Στα μάντρα, αν αντιδράς θετικά σε αυτά και επαναλαμβάνεις αυτές τις ιδέες ξανά και ξανά, θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι είναι αλήθεια, ακόμα και αν δεν βασίζεται στην πραγματικότητα ή στα γεγονότα. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο μια αρνητική σκέψη τρώει αυτοεκτίμηση. Ένας από τους εξαιρετικούς τρόπους μετασχηματισμού των αρνητικών σκέψεων είναι να χρησιμοποιήσετε μάντρα ή κάποια σύντομη επιβεβαιώσεις, που χρησιμοποιεί μόνο θετικές λέξεις για να αψηφήσει τις αβάσιμες αρνητικές σκέψεις.

Χαρούμενη γυναίκα μπροστά στον καθρέπτη


Βήμα 1
Προσδιορίστε τις καταστάσεις της ζωής σας όπου θα θέλατε να αλλάξετε τη συνήθεια αρνητικής σκέψης σας.
Βήμα 2
Γράψτε κάποιες αρνητικές δηλώσεις που συνήθως επαναλαμβάνετε στο εσωτερικό του κεφαλιού σας σαν να αντιμετωπίζετε τη δική σας αρνητική αυτοσυνειδησία είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αλλάξετε την αρνητικότητα.
Βήμα 3
Χρησιμοποιήστε ενθαρρυντικές γλώσσες και στη συνέχεια επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και όχι στις αντιληπτές αδυναμίες σας, για να μετατρέψετε αρνητικές σκέψεις σε θετικές σκέψεις.
Βήμα 4
Επιλέξτε μία έως δύο σημαντικές θετικές δηλώσεις και κάντε το σύντομο για να το καταστήσετε μάντρα. Πρέπει να αποφύγετε να χρησιμοποιείτε λέξεις όπως πρέπει, θα, θα πρέπει ή θα μπορούσατε όταν κάνετε το μάντρα σας. Το μάντρα που είναι θετικό και σύντομο είναι πολύ πιο εύκολο για σας να θυμάστε και μπορεί να έχει ακόμη και μεγαλύτερο αντίκτυπο.
Βήμα 5
Επαναλάβετε αυτό το μάντρα κάθε φορά που θεωρείτε τον εαυτό σας σε ορισμένες αγχωτικές καταστάσεις ή αν βρίσκεστε λέγοντας αρνητική αυτο-ομιλία.

Πλαστικός χειρουργός Γραββάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου