Διαλογισμός και μάντρα

Ο διαλογισμός της μάντρας είναι μια ισχυρή τεχνική για να κάνεις διαλογισμό. Είναι ένας διαλογισμός που χρησιμοποιείται συνήθως για να ανοίγει το μυαλό και την καρδιά. Αυτή η διαμεσολάβηση είναι μια μέθοδος αφοσίωσης, μια ιερή πράξη και βαθιά πνευματική για τους ανθρώπους που την ασκούν. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε θρησκευόμενος άνθρωπος για να μπορέσετε να δοκιμάσετε το δώρο του διαλογισμού του Μάντρα.

Μάντρα διαλογισμός

Διαλογισμός

Ο διαλογισμός του μάντρα θα σπρώξει το μυαλό σας να συγκεντρωθεί και να εστιάσει τελείως στις δονήσεις και τους ήχους, καθαρίζοντας έτσι τις σκέψεις σας, τις περισπασμούς και τα συναισθήματα που με τη σειρά σας εκτρέπουν τις ενέργειές σας. Μάθετε να διατηρείτε και εστιάζετε τις συναισθηματικές και διανοητικές σας ενέργειες, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια κατεύθυνση και στη συνέχεια να εστιάσετε στις ενέργειές σας.

Γνωρίζετε τις απλές πτυχές της ζωής, οι οποίες οδηγούν στη μεταμόρφωση της στάσης σας απέναντι σε μια μη ανταγωνιστική και απλή ζωή. Αυτό θα δημιουργήσει ισορροπία στην ενεργό σωματική και ικανότητα των εξωτερικών δράσεων καθώς και στη διατήρηση της καλής κατάστασης της ηρεμίας εσωτερικά και της διαρκούς καθαρότητας.

Τα μάντρα μπορεί να είναι οτιδήποτε επιλέγετε. δεν χρειάζεται να είναι μαντράκια της Σανσκριτικής. Απλά πρέπει να είναι ήχοι νόημα σε σας, το οποίο θα πρέπει να επαναλάβετε ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν ένα με τη συνείδησή σας και να καθαρίσει το μυαλό σας από την κανονική κατάσταση ύπαρξής σας.

Αυτά θα σας ανυψώσουν σε κάπως αλλοιωμένη συνειδητοποίηση, μια κατάσταση που σας συνδέει με την ψυχή σας και τα βαθύτερα επίπεδα της, επιτυγχάνοντας καθολική συνείδηση. Ένα από τα πιο γνωστά μάντρα που χρησιμοποιείται είναι «είμαι» σε εισπνοή και «ειρήνη» στην εκπνοή.

πρωκτολόγος στην αθήνα

Άλλα μάντρα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού της μάντρας:


  • Έτσι Ham: Ένα ισχυρό και όμορφο μάντρα, το οποίο τιμά τόσο το φως και τη σκιά, ενσωματώνει τα αντίθετα: τη ζωή και το θάνατο, την εισπνοή και την εκπνοή, το γιν και το γιανγκ.
  • OM: Είναι ένας ήχος του σύμπαντος, η δόνηση όλων των ζωντανών πραγμάτων
  • Sat Nam: σημαίνει αλήθεια
  • Om Namah Shivaya: αύξηση του Phoenix, μετασχηματισμός και δημιουργία αλλαγής
  • Tat Tuan Asmi: Είμαι αυτό που είμαι
  • Aham Brahmasmi: Είμαι δημιουργική δύναμη
  • Ο Om Namo Bhagavate Vasudevaya: ενταχθεί με θεία θέληση: παραδίδω στον Παντοδύναμο
  • Σάντι, Σάντι, Σάντι: Ειρήνη, ειρήνη, ειρήνη

Προετοιμασία για τον διαλογισμό μάντρας σας

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να προετοιμαστείτε λίγο πριν ασκήσετε διαλογισμό μάντρας. Βρεθείτε σε μια κατάλληλη νοοτροπία και δημιουργήστε πνευματική ατμόσφαιρα. Αυτό θα σας βοηθήσει στην άσκηση του διαλογισμού σας μάντρα.

Ο χειρουργός πρωκτολόγος κάθεται στο ιατρείο του


  1. Να γεμίσετε τον ενθουσιασμό και την πνευματικότητα
  2. Ντους, ντυθείτε με χαλαρά, λευκά, καθαρά ρούχα 
  3. Τραβήξτε τα μακριά μαλλιά σας και βουρτσίστε τα δόντια σας. Θυμηθείτε, ένα καθαρό και άνετο σώμα θα προωθήσει ένα ελεύθερο μυαλό.
  4. Καθίστε σε έναν ιερό χώρο, ο οποίος είναι ιδανικός για πνευματική άσκηση 
  5. Δημιουργήστε το δικό σας απλό βωμό και χρησιμοποιήστε κάποια εικόνα εμπνευσμένη, ανασηκώστε μερικά κεριά ή θυμίαμα για να διατηρήσετε τη διαλογιστική ατμόσφαιρα 
  6. Παραδώστε το δικό σας εγώ. Αυτή η πνευματική πρακτική έχει να κάνει με τον καθαρισμό του εαυτού σας καθώς και με την απομάκρυνση από την προκαταρκτική σκέψη και την ανοιχτή σε άνευ όρων και απεριόριστη αγάπη της Θείας Χάριτος 
  7. Καθίστε άνετα, που θα επιτρέψει στην σπονδυλική σας στήλη να είναι όρθια και ευθεία 
  8. Προσφέρετε την προσευχή σας μέσα από την καρδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου