Καφές χωρίς ζάχαρη και τζιν με τόνικ


Πίνετε τον καφέ σας χωρίς καθόλου ζάχαρη? Το ποτό που προτιμάτε είναι τζιν με την προσθήκη λίγου τόνικ? Αν και οι δύο παραπάνω επιλογές είναι οι αγαπημένες σας τότε ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε!! Οι τελευταίες επιλογές είναι επιλογές που δείχνουν ότι ίσως αντιμετωπίζετε ψυχολογικά προβλήματα ή πάσχετε από κάποια ψυχολογική ασθένεια. 


Το πανεπιστήμιο του Cambridge προχώρησε λοιπόν σε μία έρευνα στην οποία συνδύασε τις επιλογές των ανθρώπων στις γεύσεις με τις ψυχολογικές ασθένειες ή αποκλίσεις. Η έρευνα έγινε σε πέντε χιλιάδες άτομα, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστά. 

 Έγινε αντιληπτό ότι τα περισσότερα άτομα τα οποία προτιμούσαν την πικρή γεύση τόσο στον καφέ όσο και στο ποτό αλλά και στο φαγητό τους, ήταν άτομα με κάποιες παρεκκλίσεις στο χαρακτήρα ή ακόμα και με ψυχολογικές αποκλίσεις και προβλήματα, όπως με θέματα σαδισμού, μαζοχισμού ή και ναρκισσισμού. 

Οι επιστήμονες δεν έχουν βρει ακόμα για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η σύνδεση των ατόμων με ψυχολογικά προβλήματα με την πικρή γεύση αλλά η ύπαρξη σύνδεσης και μόνο θα έπρεπε να σας κάνει να ανησυχείτε!!!