Herbalife και υγιεινή διατροφή

Η σύνθεση ενός διατροφολογίου δεν είναι πια τόσο δύσκολη, αρκεί να ακολουθείτε ακριβώς το κανόνα του «πότε,τι,πώς». Η καμπύλη απόδοσης του ανθρώπου ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του πρωινού, φτάνει στη κορυφή της κατά το μεσημέρι και μετά ξαναπέφτει, λιγότερο ή περισσότερο γρήγορα. Ανάλογα με το προϊόν της διατροφής, η καμπύλη της διατροφής μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη και η απόδοση να μειώνεται νωρίτερα ή αργότερα.
Προγευματίζετε ελάχιστα ή καθόλου, πίνετε τα πρωινά μόνο καφέ, το μεσημέρι δεν τρώτε κάτι πρόχειρο, παρά κρατιέστε ηρωικά μέχρι το βράδυ με ένα γιαούρτι και ένα μήλο, έτσι ανεβαίνει απότομα η καμπύλη απόδοσης και πέφτει νωρίς το απόγευμα πολύ γρήγορα. Ο οργανισμός κινητοποιεί τις απαιτούμενες θερμίδες από τα αποθέματα. Αυτό, του κοστίζει επιπλέον ενέργεια και αυτήν τη χρειάζεστε εσείς στη δουλειά σας. Όταν πια το βράδυ, εντέλει, τρώτε κανονικά, κάθεστε με τέτοια φοβερή πείνα στο τραπέζι, που ένας ενσυνείδητος έλεγχος της ποσότητας και της ποιότητας του φαγητού δεν είναι πλέον εφικτός. Αντίθετα ,με περισσότερα μικρά γεύματα, ο οργανισμός έχει στη διάθεση του μόνιμα αρκετή ενέργεια από τις τροφές. Δεν αισθάνεσθε τόσο σύντομα κουρασμένοι ή αποκαμωμένοι και η βραδυνή σας πείνα δεν είναι πια τόσο έντονη .

Τα περισσότερα τρόφιμα έχουν μια φυσική περιεκτικότητα σε ζωτικά στοιχεία και επομένως τη δυνατότητα να δημιουργούν αίσθημα κορεσμού. Όσο πιο πολύ έχουν μεταποιηθεί, τόσο χάνουν αυτές τις ιδιότητες. Έτσι μπορείτε με τις ίδιες ποσότητες τροφών να έχετε διαφορετικό βαθμό κορεσμού. Οι σαλάτες χορταίνουν, για παράδειγμα, περισσότερο από τα μεμονομένα λαχανικά και το ψωμί ολικής αλέσεως περισσότερο από το λευκό. Όσο μεγαλύτερη θρεπτική αξία έχουν οι τροφές, τόσο ευκολότερα προμηθεύεται ο οργανισμός τα απαραίτητα ζωτικά στοιχεία.

Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσατε να καταναλώνετε τις τροφές στη μορφή ακριβώς με την οποία έχουν παραχθεί. Επειδή δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό,θα πρέπει να προσπαθείτε ώστε η καθημερινή σας διατροφή να έχει υποστεί όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία. Τέλος συνηθείστε να πίνετε καθημερινά επαρκή ποσότητα νερού για να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του επιδράσεις.
Η herballife προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση στον ευαίσθητο τομέα της διατροφής.  Ειδικά στις μέρες μας το κεφάλαιο διατροφή αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία ,δεδομένου του πολυάσχολου τρόπου ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Η παχυσαρκία, ο καθιστικός τρόπος ζωής και ο εθισμός στην ανθυγιεινή διατροφή με τα έτοιμα, κακής ποιότητας πρόχειρα γεύματα, τείνουν να μετατρέψουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής σε έναν παράγοντα που προκαλεί ποικίλα προβλήματα σχετιζόμενα με την υγεία γενικότερα και την παχυσαρκία ειδικότερα. Στην herbalife προτείνουμε μία αλλαγή στο τρόπο διατροφής μας, ώστε να επωφεληθούμε από την αξία της υγιεινής διατροφής σε συνδυασμό με μια αυξημένη φυσική δραστηριότητα.