Κτήματα γάμου και δεξιώσεων

Σε αμφιθεατρικές τοποθεσίες τα περισσότερα κτηματα γαμου εκτείνονται σε ένα ή δύο επίπεδα και είναι διακοσμημένα με καταρράκτες, λιμνούλες με ψαράκια ή χωρίς και με ιδιαίτερα φυτά. Μπορείτε όμως να βρείτε στις επιλογές μας και μια φυσική λίμνη που από μόνη της δημιουργεί μυστήριο και μαγεία, ενώ υπάρχουν και ανοιχτοί χώροι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, για μια δεξίωση σχεδόν πάνω στο κύμα.

Στο κτημα γαμου θα συναντήσετε την πισίνα, όπου θα απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό με τη συντροφιά του νερού που κυλάει από τον πετρόκτιστο καταρράκτη και την πέργολα όπως και μερικές όμορφες γωνιές χαλάρωσης.

Ένας αρμονικός συνδυασμός της πέτρας και του φυσικού στοιχείου στα κτηματα γαμου, σας προσφέρουν εναλλαγές οπτικής απόλαυσης. Φαναράκια διάσπαρτα στους χώρους του κτήματος και κεριά περιμετρικά της πισίνας σας, μια ξεχωριστή αίσθηση στην δεξίωση σας.
κτηματα γαμου
Κτηματα γαμου

Οι πτυσσόμενες τέντες σε περίπτωση βροχής ή δυνατού ήλιου και τα άνετα πάρκινγκ με το προσωπικό εξυπηρέτησης, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το κτημα γαμου να ξεχωρίζουν, φροντίζοντας για σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σε συνδυασμό με επιλεγμένες υπηρεσίες catering και με αξιόπιστες προτάσεις για μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη στα κτηματα γαμου οι συνεργάτες τους, αναλαμβάνουν τη διακόσμηση, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα της κάθε εκδήλωσης, μετατρέποντας τη σε μοναδικό γεγονός.

Για την τελετή σας στο κτημα γαμου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικίλες επιλογές θεμάτων και διακόσμησης του χώρου σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες για τους όρκους της αιώνιας αγάπης σας. Οι έμπειροι chef αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συνδυασμούς γεύσεων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε την κουζίνα που εσείς επιθυμείτε , τηρώντας υψηλά standards υγιεινής και ξεπερνώντας κάθε γευστική προσδοκία.

Βίντεο για τα κτηματα γαμου marie's House


Επίσης, σας προσφέρουν ένα όμορφο δωμάτιο, για να σας εξυπηρετήσει και να σας ξεκουράσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας στο κτημα γαμου.