Διακοσμητής εσωτερικών χώρων

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί δημιουργικότητα, αισθητική, και έξυπνες ιδέες. Μπορεί να γίνει από εμάς τους ίδιους, με βοήθεια φίλων και οικογένειας, ή με τη βοήθεια ενός ειδικού επαγγελματία πάνω στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Όταν πρόκειται για ένα δωμάτιο του σπιτιού είναι εύκολο να περάσουμε το ύφος και το στυλ που εμείς θέλουμε. Όταν όμως πρόκειται για κάποιον επαγγελματικό χώρο ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγαλύτερος και είναι σχεδόν αδύνατο να εφαρμόσουμε μόνοι μας τις ιδέες μας.
Ο ρόλος του διακοσμητή εσωτερικών χώρων
Πολλοί επιχειρηματίες μπαίνουν στον πειρασμό να αναλάβουν όλη αυτή τη διαδικασία οι ίδιοι. Η συλλογιστική πίσω από αυτή την απόφαση είναι είτε ότι θα μπορέσουν να γλιτώσουν μέρος του τελικού κόστους είτε ότι θα μπορέσουν να έχουν ένα τελικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις τους και την επιχείρηση τους – που μόνο αυτοί γνωρίζουν αρκετά καλά.

Στην πραγματικότητα όμως η εμπειρία και η τεχνογνωσία ενός επαγγελματία του χώρου μπορεί να γλιτώσει τον επιχειρηματία από κόπο και χρήμα και να προσφέρει ένα κατά πολύ ποιοτικότερο τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά στην περίπτωση που η αλλαγή διακόσμησης γίνεται σε συνέχεια της ολοκληρωτικής ανανέωσης ενός καταστήματος, είναι παραίτητη τουλάχιστον η συμβουλευτική παρέμβαση του.

Ο διακοσμητής είναι αυτός που θα βοηθήσει ώστε η τελική μορφή του καταστήματος να είναι φιλική και ελκυστική για τον πελάτη. Είναι αυτός που θα δώσει στο κατάστημα την αισθητική που χρειάζεται και το επαγγελματικό περιβάλλον που απαιτείται. Με την συμβολή του, η εργονομία δένει αρμονικά με την λειτουργικότητα ενός χώρου.

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία του, είναι σε θέση να υποδείξει την κατάλληλη επίπλωση και την σωστή διάταξη, να αξιολογήσει για παράδειγμα αν ένας συνδυασμός επίπλων ή μια συγκεκριμένη διαρρύθμιση στο χώρο θα είναι ωραία αισθητικά ή όχι. Επιπλέον, είναι στη θέση και πάλι λόγω της εμπειρίας του να αποφύγει λάθη στη χρηστικότητα των χώρων που θα διακοσμήσει.

Επιπρόσθετα, ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων έχει άψογη εικόνα της αγοράς. Ξέρει δηλαδή σε ποιο προμηθευτή να απευθυνθεί ανάλογα με τις ανάγκες σε εξοπλισμό καταστήματος που υπάρχουν κάθε φορά. Ξέρει ποιοι έμποροι έχουν οικονομικότερο εξοπλισμό και ποιο πιο high-end ώστε να μπορεί να προτείνει άμεσα από ποιον να πάρει προσφορά ο επιχειρηματίας που τον έχει προσλάβει. Επιπλέον, μπορεί να ταιριάξει το στιλ κ το ύφος του κάθε προμηθευτή με αυτό που είναι το πιο σχετικό για το εκάστοτε κατάστημα που εξοπλίζει. Και φυσικά είναι πολύ συνηθισμένο ο διακοσμητής εσωτερικού χώρου να έχει συμφωνήσει ώστε να παίρνει πιο οικονομικά εξοπλισμό καταστήματος από συγκεκριμένους προμηθευτές - κάτι που μπορεί να μεταφραστεί άμεσα σε κέρδος για τον επιχειρηματία.

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων σήμερα
Όταν το εταιρικό προφίλ υναντά το design και εκφράζεται με την αισθητική, τότε μόνο δημιουργείται ένας χώρος με προσωπικότητα, ύφος και στιλ. Σε οποιαδήποτε ανάθεση κατασκευής ή ανακαίνισης, οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν στον πελάτη τις προτεινόμενες μορφοποιήσεις των χώρων μέσα από εξειδικευμένα ψηφιακά προγράμματα 3D και την ευρύτερη βοήθεια της τεχνολογίας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να εξασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο των προσδοκιών του επιχειρηματία.

Οι διακοσμητέςμπορούν ν' αποκτήσουν συμβουλευτικό χαρακτήρα για μια επιχείρηση. Το σύγχρονο μάρκετινγκ επιτάσσει μεθόδους προώθησης υπηρεσιών η προϊόντων που όσοι επαγγελματίες εμπλέκονται στη βελτίωση του επιχειρείν, πρέπει να τις ακολουθούν. Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων δεν αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα αυτό και γι' αυτό είναι καταρτισμένοι, ώστε να διαθέτουν το επίπεδο που απαιτείται για να αντεπεξέλθουν στις νέες προκλήσεις της αγοράς.
Innovo Construction και διακόσμηση
Η Innovo γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και έχοντας επίγνωση των δύσκολων συνθηκών επιβίωσης από τον συναγωνισμό που επικρατούν, αναλαμβάνει την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, βελτιστοποιώνταν την απόδοση τους σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτει στο δυναμικό της σύγχρονους, έμπειρους και καταρτισμένους διακοσμητές, που είναι σε θέση να δώσουν σε έναν χώρο, την ώθηση που χρειάζεται για να επιτύχει η επιχείρηση τους στόχους της.

Μια περιήγηση στην ενότητα “Έργα” της ιστοσελίδας μας, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο και την ικανότητα των διακοσμητών της εταιρίας μας. Προσωπική επιμέλεια, μεράκι και ικανό τεχνικό συνεργείο, ολοκληρώνει το παζλ της επιτυχίας μας στον χώρο των διακοσμήσεων επαγγελματικών χώρων.